31/5, eller nått.


Idag färgade håret i en färg som jag inte riktigt tänkte färga det och köpte en skelögd uggla.

Istället för att sova.

Tio, eller nästan nio nu, dagar kvar. Woopwoop.
Jag vill ha lockigt hår.
Och fail på pausgrejen som kommer upp. Haha. Jag har inget vettigt att göra, måste nog skaffa en hobby. (Som inte går ut på att ta massa dåliga bilder med webcamen.)



Inte okej.

För att skona mina läsare från att behöva höra massa ovårdat språk så kommer jag byta ut alla svordomar i den här texten mot trevliga saker istället.

Regnbågar, hundvalpar och tékoppar också, jag har uppenbarligen lyckats tappa bort min kamera. Jag vet inte riktigt hur jag ska hantera det här eftersom jag verkligen behöver den. Cylinderhattar! Jag var säker på att den skulle komma fram när jag städade, men då detta inte har hänt så börjar jag ge upp hoppet. Min fina kamera. :c


klotter i mängder

jag är i söderfors, så jag scannar in all möjlig skit. I brist på annat att lägga upp så får det väll hamna här. Håhå, snart kanske jag till och med orkar göra ordentliga saker!


försöker undvika att behöva göra något vettigt.


Derp. Varför städar jag inte? :c

Idag ska jag förövrigt se den nya Pirates of the Caribbean filmen. Det blir lite intressant, hoppas att den är bra.

blubb

hårfärg och så vidare.

fredag den trettonde

Jag är inte vidskeplig eller så, men detta är vad som har hänt idag;

 

-          Jag tog fel på tiden och missade mitt nationella prov

-          Jag tappade min plånbok

-          Min bror tappade också sin plånbok

-          Någon krockade in i Farmors bil (ingen gjorde illa sig eller så, men fortfarande)

-          Uppdatering ett: Brännt popcorn så att hela lägenheten fylldes med rök.

 

Fast kvällen kommer säkert bli trevlig, för Simba och Palmis är här och håller mig sällskap, dom ska flytta in här på Måndag och jag är så glad!!

SLUTA SIMBA DU FÅR INTE BO HÄR >:C


ush, jag vet inte.

Det lilla som jag brukar kunna kalla min kreativitet var idag helt försvunnet, men jag tänker lägga upp en massa bilder ändå. Woopido. övaövaöva.

smygfotade en jätte söt liten hund







"Se lite naturlig ut Filip!"
"... :)"
"Seriöst...?"

lite så det kan vara ibland bara

Någon vid klockan sju ungefär fick jag ett samtal, fem minuter senare kastade jag mig på cykeln och stressar iväg till centralen för att hålla Johan sällskap. Han hade missat bussen efter något möte, vilket för min del var ganska turligt egentligen, att promenera runt i Uppsala och diskutera allt möjligt (med någon som är arg på samma saker som jag) var nog vad jag behövde ikväll.

 

Det är snart sommarlov, helt galet.


dansa

Gammal bild är gammal och så vidare. Men jag försökte rädda den med ny redigering, så jag tycker att jag får lägga upp den ändå. Derp.


-

tänk er en vettig text här, tack.

hallå där.



Jag vaknade med lite speciell morgon frisyr idag. Det såg lite ut som att jag hade försökt ställa upp luggen, men sen stod vissa delar av det åt totalt motsatt håll. Dock gör det sig inte så bra på bild, i själva verket var det ännu värre i verkligheten.

Woopwoop.

kissekatten

Min fina gamla katt är snäll. Hon brukar bli lite glad när jag kommer hem. Jag tycker att hon kan få vara med på bloggen.

(Håhå, alla som ogillar bilder på husdjur kommer ogilla mig idag, för jag tar nog med kameran när jag ska ut med hundarna också. Jag behöver faktiskt öva.)


llama llama duck (.....cat)

Random bilder som jag troligen aldrig kommer bli helt klar med : D


Slammkrypare

Jag gillar att blogga om konstiga djur. Och dessa ger förhoppningsvis inte mina läsare men för livet, till skillnad från flugorna.



derpiga saker som vill vara fåglar



jag är inte helt säker på att de faktiskt är fåglar dock.
Till flygekorre. Förlåt för att det bara är femsekundersklotter, ska göra något finare senare,

En väldigt inte okej fluga.



Den ser ut som en ganska söt liten humla, ungefär, men nässtyngsflugan är ungefär så inte okej som en fluga kan vara. Den sprutar nämligen små, vidriga larver och kan i ovanliga fall missta ett människoöga för en älgnäsborre.

Jag hatar larver.

Vissa arter, bland annat älgens nässtyngfluga (Cephenemyia ulri­chii), som i normala fall sprutar sina larver in i nosen på en älg, kan i sällsynta fall spruta dem i ögat på en människa och orsaka human oftalmomyiasis. Då larverna har hullingar går de inte enkelt att spola bort och kan i mycket sällsynta fall borra sig in i ögat och orsaka stora skador.
(Wikipedia)

HURRDURRHURRDURRRHURRRR

Läs mer här (DN), där jag även helt elakt stal bilden utan att fråga, och här (aftonbladet)


massor av bilder

OKEJ. Alla bilder är dåliga, men mina vänner är fina i alla fall, så titta på dem istället för att fundera över hur kassa bilderna är.

Jag har inte fotat på evigheter, jag måste verkligen börja göra det igen. Uhuhuhuhu gnäll gnäll gnäll : D

Förklaringar till bilderna…… nah. Kanske senare.

 

 

 

 

 


RSS 2.0