-

Jag har varit hos farmor och letat runt bland alla gamla bilder hela helgen.
Den andra bilden är en av mina favoriter, då det är en av de få bilderna på min farfarsfarsfar, men tyvärr blev den inte så bra när jag skannade in den, så jag får försöka igen.

rubriker är överskattade.

Hurr durr ofagra händer. Men jag fortsätter rita i alla fall, det är ju ett framsteg. Nu ska jag bara börja fota igen så är det bra.
För övrigt så hade jag min första mattelektion på över ett år idag. Det känns som om min hjärna bara klickar till och sätter sig i matteläge så länge jag inte blir stressad, så det borde nog gå helt okej.


Hundar. Hundar överallt.

Två inlägg på väldigt kort tid, men jag tyckte inte att de hörde ihop, så det får vara så.

Idag har jag klottrat massor av hundar. Jag kommer förmodligen att fortsätta imorgon, för jag är fortfarande helt okreativ. Woop woop.



-

Gårdagen kunde ha varit bättre.

Hade precis släpat mig upp ur sängen när pappa ringde och berättade att vår katt hade blivit sämre och att han därför skulle åka med henne till veterinären så att hon skulle få somna in. Det var inte överraskande, egentligen, alla som har sett henne under de senaste veckorna förstår nog vad jag menar. Originaltanken var att jag skulle följa med, men tydligen hade hon blivit mycket sämre under natten, så pappa ville åka in så snabbt som möjligt, vilket gjorde det omöjligt för mig där borta i Uppsala att hinna till Söderfors tillräckligt snabbt.

Jag är hemma hos mina föräldrar nu och visst är det tomt utan henne men det var nog bäst såhär, så att hon slapp lida så mycket som möjligt.

Det här berör visserligen bara mig och min familj, men det här är min blogg, så jag borde få skriva om det ändå.


Åter igen, massor av klotter.

Jag skaffade en ny penna, och sedan dess har jag varit helt "WOHA NY PENNA".
Jobbar fortfarande på att försöka göra kreativa saker oftare, och det går kanske lite framåt i alla fall, om så väldigt långsamt.

tapeter och annat trevligt.

Jag är inte överdrivet peppad på att börja i skolan igen, ärligt talat. Men med lite finare material blir det lite bättre, faktiskt, så jag roade mig med att fixa till mina skrivböcker i natt. Tapeter och bokmärken, woopwoop!


Untz untz untz untz

Hej. Min sommar har varit jättebra. Jag ska börja blogga igen snart.
Vi är fina runt 1.44.


RSS 2.0