pastellfärger

Lite klotter från idag. Jag borde verkligen se till att göra något som jag faktiskt jobbar på snart. Kanske imorgon, vi får se. Och katter är svåra att rita. :c


attans.

Min kamera gav tillslut upp idag. Den startar, men det går inte att ta några bilder. Önskar att jag kunde visa för det ser rätt roligt ut, men kan ju uppenbarligen inte fota det.

Lite tråkigt, men det ordnar sig, får anstränga mig lite mer för att hitta ett jobb bara.

Jag är extremt bra på att döda tekniksaker. :c


typ de sista bilderna som togs på kameran, woop woop.

Hej.

hurrdurr det är så skönt att det är helg.

Åh, och jag köpte lite fler pennor idag. Intressesklubben antecknar, men jag tycker att det är najs i alla fall.


...

Hej. Jag vill se Patrick Wolf live, men jag kommer missa det för att jag är ungefär fyra månader för ung för att få gå på konserten i Stockholm.
Och ja, jag är fortfarande bitter.
Min ipod har dessutom spottat ut all min musik helt utan anledning och jag kan inte synka om den förrän jag är hos mina föräldrar nästa gång :c

Uppdatring. Tänkte att den här videon borde vara med också, den är så konstig.

vuff.

Om inget annat du gör blir bra; Redigera gamla hundbilder!



-

Okej, två bilder till, sen så ska jag sova.


burrrrrd

Jag har skannat in lite av det som finns i mitt skissblock idag, men jag vet inte riktigt vad som är tillräckligt bra för att lägga upp någonstans :c Hej i-landsproblem.

Jag gillar färgerna på den här lite i alla fall och med tanke på att den från början är en supersnabb skiss gjord under en konsert så tycker jag att den är helt okej, även om fågeln och rosetten är superduperderpiga.


osammanhängande

Jag är förkyld, så jag har inte så mycket bättre saker att göra än att redigera bilder (och spela sims på facebook). Bild två var faktiskt nödvändigt arbete, då det är till en skoluppgift, men de andra vet jag inte. De har inget med varandra att göra i alla fall, men så kan det vara.



RSS 2.0